返回 满分5 > 高中英语试题 首页  

Medical bills were piling, kids needed glasses, cars needed repairs and the dog needed surgery. On top of that, Christmas was almost _________ us so presents needed to be purchased.

But all of that was _________ when my husband, Brian, was waiting in our local tire shop to have his six truck tires _________ on a snowy night, He overheard the tire salesman _________ a young mom with 3 children that she was in urgent _________ of all new tires, as each one was completely _________ down._________, the young mom said she didn’t have the money to replace more than one tire on her car.

On hearing that, Brian _________ to pay for a tire to be installed,_________ of the one tire this woman was able to purchase. Brian knew that even though it was just a start, the young mom would be much _________ driving on the _________ roads with a balanced set of two new tires than they would with just one new tire.

The young mom was so surprised that she _________ choked up. Eyes filled with tears, she thanked Brian and pulled away.

My husband is a naturally modest_________ man who feels rewarded in giving rather than_______ in life. So imagine his unexpected_________, when he later discovered the salesman had _________ the entire amount spent on the woman’s one_________ tire to his bill!_________ the seven tires my husband bought, the salesman only _________ him for six.

The simple act of one man making the decision to share what he had, instead of worrying about what he would ________, made a difference that night.

1.A. in    B. before    C. upon    D. for

2.A. solved    B. changed    C. purchased    D. forgotten

3.A. replaced    B. abandoned    C. thrown    D. examined

4.A. persuade    B. mention    C. warn    D. explain

5.A. danger    B. need    C. place    D. face

6.A. taken    B. broken    C. worn    D. pulled

7.A. Angrily    B. Sadly    C. Impatiently    D. Unnecessarily

8.A. hurried    B. used    C. tried    D. offered

9.A. front    B. sure    C. opposite    D. back

10.A. faster    B. safer    C. happier    D. luckier

11.A. dark    B. hard    C. icy    D. long

12.A. nearly    B. finally    C. greatly    D. excitedly

13.A. humorous    B. generous    C. meaningful    D. intelligent

14.A. helping    B. using    C. thanking    D. receiving

15.A. satisfaction    B. surprise    C. chance    D. discovery

16.A. returned    B. added    C. paid    D. discounted

17.A. spare    B. new    C. whole    D. extra

18.A. Regardless of    B. More than    C. Let down    D. Rather than

19.A. charged    B. sold    C. asked    D. appreciated

20.A. go for    B. go without    C. go in for    D. go against

 

考点:
答案:
1.C 2.D 3.A 4.C 5.B 6.C 7.B 8.D 9.C 10.B 11.C 12.A 13.B 14.D ...
推荐试题

Long, long ago people couldn’t write and they had no books. But they had stories. People learned the stories by heart and taught new ones to one another. Sometimes it was hard to remember them all. 1.

The ancient Egyptians wrote their stories on something made from papyrus (纸沙草) plants. People in other places wanted to learn from the Egyptians to use papyrus.

2. So, parchment (羊皮纸), made from goatskin, later took its place.

In ancient China books looked a little different. People there used ink to write on bamboo or silk. And then they invented paper. Made of trees, paper was easier and cheaper to make than papyrus or parchment.3. Paper-making later spread to the West, but there was a big problem with these early books. Every single one had to be copied and written by hand.

4. They carved (雕刻) a page of words into a piece of wood or stone. They could then print the page by spreading ink on the wood or stone and putting it against paper. But it wasn’t until a German printer invented movable, metal letters that books became fast and easy to make. The letters could be used to print copy after copy, and the letters put together again and again to print different pages of words.

5. Once a luxury (奢侈品) only the rich could buy, they soon became a treasure everyone could enjoy.

A. It took years to finish making just one book.

B. But papyrus grew mainly in Egypt.

C. Things grew a little easier when writing was invented.

D. Finally books could be printed by the thousands.

E. The Chinese were the first to think of a way to speed things up a little.

F. Books in the West didn’t change for a long time after that.

G. Its surface was smoother and better for writing on too.

 


Standing desks have become common across Silicon Valley, offering health benefits to those willing to work on their feet. However, due to their high price, they have failed to catch on until now. Recently, Ikea has brought out Bekant convertible(可变换的) standing desk that can become a normal desk at the touch of a button. The $500 adjustable desk can transform from a standard desk to a standing one, and Ikea hopes it could make the standing desk mainstream.

Experts say that changing from a seated to a standing desk can improve productivity. Similar desks have become a common sight at tech firms such as Google, where some employees have even installed treadmill (跑步机) and bicycle desks.

The desk is not the first “convertible” on the market. As early as 2013, Stir Kinect brought out an adjustable desk. The $3,890 Stir Kinect desk has a motor to raise and lower itself, changing it into a standing desk or a traditional desk. The desk can even be programmed to move up and down slightly, making it appear to take a gentle breath to remind the user to change their positions. To move between sitting and standing positions, owners simply double tap on the screen. The desk can learn the user’s preferences over time and suggest the best seating position.

The Stir Kinect desk was created by a team of ex-Apple and Disney engineers. It has a built-in touch screen to control and track movement, and can tell users exactly how many calories they burn by standing during their working day. It also has devices containing power points and USB ports for charging phones, to keep cables hidden.

“ Ikea’s height-adjustable desk is great for opening up the lower end of the market, ’’ said JP Labrosse, founder and CEO of Stir.

1.What is the text mainly about?

A. Ikea has brought out an adjustable standing desk.

B. Silicon Valley offered health benefits to officials.

C. Google formed their tech firms to design bicycle desks.

D. The Stir Kinect desk will become mainstream in the market.

2.Which of the following is TRUE according to the text?

A. Before Bekant desk, similar adjustable desks have been widely used.

B. The seated desks will take the place of the standing desks in the future.

C. Compared to the Stir Kinect desk, the Bekant desk is much cheaper.

D. The adjustable desks were designed by the Apple and Disney Company.

3.The Stir Kinect desk______.

A. can breathe in and breathe out by pressing the button once

B. can charge phones by using a device containing power point

C. can tell you how many calories you need for a walk

D. can advise you to do more exercise at a proper time

4.What can we infer from the last sentence given by JP Labrosse?

A. Ikea’s adjustable desk will be popular with average people.

B. Ikea will have to sell furniture at a lower price in the future.

C. This height adjustable table can only be found in Ikea.

D. It is not necessary for Ikea to open up the market at all.

 


I always wondered how people would react if I tried to approach a total stranger for help in a busy place like a street corner or in a noisy mall. I have always hurried past a stranger who tried to catch my attention in a busy place or when I am rushing around.

Yesterday, I was in a busy shopping mall buying a large piece of luggage because I just had the time to do it after many days of planning. After the purchase in one of the large shops, I picked up my phone from my pocket to call my driver waiting in the parking lot but my phone was dead.

I then requested the shop assistant who had just sold me the luggage to ring the number of my driver for me and she replied that it was the shop policy that they cannot use mobile phones while working in the shop.

I got out of the shop onto the busy street in front and approached a young mother with her two kids to make a request. As soon as I said “Excuse me, madam”, she grabbed both her kids and ran. I felt like a kidnapper.

I stood there, wondering how many times I had reacted to strangers like the young mum. I stood there in the busy street with people rushing by, looking at their faces to see if there was a sign of kindness on their faces.

I saw a man pretty shabbily dressed. He seemed to have noticed me and I just stopped him expecting him to rush past. My request escaped the lips. He immediately called the number of my driver and waited till my car came to be sure I was picked up, and he turned around before I could thank him adequately and was gone. I was surprised by his kindness and hope I will do likewise to strangers who try to catch my attention from now on.

1.The author turned to others for help to       .

A. charge up his dead phone    B. test their reaction to a stranger

C. call his driver to pick him up    D. catch their attention to him

2.Who gave the author a helping hand at last?

A. The shop assistant.    B. The shabbily-dressed man.

C. The mother with two kids.    D. Nobody.

3.Why did the author expect the man to rush past when stopping him?

A. The author was hopeless after seeking help in vain.

B. The man may be too poor to own a phone.

C. The man didn’t look safe.

D. The author found himself mistaken for a bad person.

4.What does the author learn from his experience?

A. Kindness can turn strangers into friends.

B. Helping strangers is easier said than done.

C. Experience is better gained through practice.

D. Do to others what you would like others to do to you.

 


Big Messaging Apps Abroad

While WeChat is China’s biggest mobile messaging app, there are many similar apps in other countries that offer similar features.

WhatsApp (US)

Users: more than 300 million

Platforms: Android, iOS, Windows Phone, BlackBerry

Features: Text chat, push-to-talk, file sharing, location sharing

With more than 300 million active users, WhatsApp is one of WeChat’s biggest competitors.

Developed by two ex-Yahoo employees in 2009, WhatsApp originally focused on text chat, but on Aug. 6 it also started push - to - talk service. It’s noted for its accessibility, ease of use and the absence of advertisements. The service is free for the first year, after which $ 0.99 (6. 06 yuan) is charged for a one –year subscription.

Kakao Talk (South Korea)

Users: more than 100 million

Platform: Android, iOS, windows Phone, BlackBerry and Bada (an operate system developed by Samsung)

Features: Text chat, group chat, push–to–talk, group calls, file sharing

With more than 100 million users in more than 230 countries, Kakao Talk is a multi - platform (多平台) texting application that allows users to send and receive messages for tree. With Kakao Talk, users can message each other one-on-one or in group chats with unlimited numbers of friends. You can also choose from more than 250 animated emoticons and share them with friends.

Line (Japan)

Users: more than 200 million

Platforms: Android, iOS, Windows Phone, BlackBerry and PC

Features: Text chat, group chat, push–to–talk, file sharing, location sharing, gaming, stickers

Line tops the list of the most downloaded free apps in 52 countries. Apart from text and voice messaging, Line provides its users with more than 250 original stickers and emotions to buy from its own shop. In the first quarter of 2013 alone, it made $ 17 million just from stickers. The popular app also allows friends to battle each other in the Line games.

1.The first paragraph of the passage is used to_____________________.

A. introduce the most unpopular mobile messaging apps in China

B. talk about new features in the latest mobile messaging apps

C. draw readers’ attention to various popular mobile messaging apps

D. explain how mobile messaging apps have become so popular

2.Compared with the other two apps, which of the following features makes Line stand out?

A. Push-to-talk.

B. Stickers .

C. File sharing.

D. Text and group chat.

3.One of the popular features of WhatsApp is that users_____________________.

A. can send and receive messages for free

B. can enjoy live video chats within groups

C. regularly set free stickers and emoticons

D. don’t need to worry about unwanted ads