返回 满分5 > 初中英语试题 首页  

We are lucky to live in a rich country where we have many things. However, most of us usually____ some things.

Electricity() is one thing that we waste _____. Lights, TVs, ___ and other things are often kept on even when no one is using them. We should turn them off when we do not need them. It ______ less than a second to do it. Anyway, not wasting electricity saves money, because we do not have to ___ the electricity we do not use.

The second thing that we often waste is water. Fresh water is precious(宝贵的)____it shouldn’t be wasted. It is only a simple matter of turning off a tap. I am sure ___ can do this easily if he wants to.

___ big waste is food. My mother ___ cook so much food that much of it was thrown away. I told her we had wasted so _____ food. She thought I was right and now cooks ______what we can eat.

It is not ______ to waste anything. I find there is a simple ______of not wasting things. That is to use only what we ______. Do not touch what we do not need. ______ this way we can stop being wasteful.

1.A. use    B. wash    C. waste    D. forget

2.A. little    B. most    C. few    D. least

3.A. radios    B. apples    C. bikes    D. doors

4.A. brings    B. costs    C. keeps    D. takes

5.A. buy    B. save    C. pay for    D. care for

6.A. though    B. because    C. so    D. but

7.A. nobody    B. something    C. everybody    D. nothing

8.A. Others    B. Other    C. Another    D. The other

9.A. planned to    B. used to    C. was able to    D. was afraid to

10.A. little    B. much    C. few    D. many

11.A. mainly    B. only    C. quickly    D. badly

12.A. right    B. fine    C. bad    D. possible

13.A. way    B. thing    C. plan    D. project

14.A. buy    B. need    C. bring    D. get

15.A. On    B. In    C. For    D. At

 

考点:
答案:
1.C 2.B 3.A 4.D 5.C 6.C 7.C 8.C 9.B 10.B 11.B 12.A 13.A 14.B ...
查看完整答案解析
推荐试题